A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Florin Piersic: „Nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta”

0 259

Actorul Florin Piersic spune că nu poate să transmită României, de Centenar, nimic, decât să îşi ia frâiele în mână. ”Credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om?”, se întreabă actorul.

Florin Piersic a declarat, joi seară, la Cluj-Napoca, la un eveniment cultural de Centenar, că el spune adevărul, pentru că, la vârsta pe care o are, nu poate să spună minciuni.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, a spus Piersic, potrivit Mediafax.

Citeste si

Povești de dragoste. Gabriela Werner, amanta lu Florin Piersic timp de 9 ani: Era un diavol frumos…

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult