AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Florin Piersic, vizitat la spital de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila

Florin Piersic a fost vizitat duminică de premierul Marcel Ciolacu şi de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, la Spitalul Foişor din București.

Starea generală a lui Florin Piersic se ameliorează, iar actorul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun, anunță Spitalul Foișor, după evaluarea făcută de medici duminică dimineață.

“Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii”, potrivit unui comunicat de presă, citat de antena3.ro.

Florin Piersic nu va fi transferat de la Spitalul Foișor în următoarele 48 de ore, afirmă ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

“Continuă tratamentul antibiotic, în mod evident. Nu urmează decât să se întâmple o monitorizare a pacientului.

La un moment dat, intervenția chirurgicală trebuie să se încheie, din punct de vedere al plăgii operatorii. Vom vedea în continuare pașii pe care îi indică echipa medicală multidisciplinară. Există cardiolog, anestezist, infecționist și medicul ortoped, care îl îngrijesc foarte bine, îi felicit și le mulțumesc tuturor”, a declarat Alexandru Rafila.

Întrebat dacă Florin Piersic va fi transferat în următoarele 48 de ore, ministrul Sănătății a spus: “Nu, nu cred”.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!