• Home
  • Prima
  • Fratele lui Mazăre: Am o singură rugăminte la Dumnezeu – cei care se bucură de situația lui să aibă …

Fratele lui Mazăre: Am o singură rugăminte la Dumnezeu – cei care se bucură de situația lui să aibă …

fr mazare 1 1

Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, s-a prezentat luni la ÎCCJ unde se judecă apelul în procesul în care el şi fratele său au fost achitaţi în dosarul privind construirea de locuinţe modulare grupate în campusul social „Henri Coandă” din Constanţa.

Înainte de a intra în sediul Instanţei supreme, el a avut un mesaj la adresa celor care se bucură de situaţia în care se află fratele său.

„Nu am vorbit cu el. Am văzut că foarte mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu Mazăre. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei atitudini critice a situaţiei de faţă din România, niciun fel de aplecare asupra drepturilor şi libertăţilor omului – îmi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roşii ale lui Mao din perioada Revoluţiei Culturale. Eu am o singură rugăminte la Dumnezeu – ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o la acest proces, în urma căruia a primit condamnarea. Câtă dreptate a avut el când a fost judecat, atâta dreptate să aibă aceşti oameni din partea lui Dumnezeu”, a spus Alexandru Mazăre, potrivit Agerpres.

Parteneri