Frizerie canina in Timisoara

Procedura de ingrijire canina nu inseamna doar tunsori creative, ci o intreaga ingrijire complexa, care este efectuata in principal pentru igiena animalelor de companie. Ingrijirea estetica a unei cateluse este la fel de importanta ca si o coafura pentru femei. Si daca esti in cautarea unui loc in care sa tunzi blana cainelui si sa-i efectuezi o ingrijire complexa, atunci ar trebui sa stii ca exista o frizerie canina in Timisoara, Chic Dog.

Ce inseamna ingrijirea canina?

Ingrijirea ingienica. Ca parte a acestui serviciu, se efectueaza o baie, toaletarea cainelui (in intregime sau pe unele parti ale corpului), taierea parului, pieptanarea, taierea ghearelor, curatarea urechilor, a ochilor si a dintilor. Serviciul de ingrijire igienica canina, este ieftin.

Estetica cainelui pentru expozitie. Principalul aspect al ingrijirii expozitionale se realizeaza tinand cont de rasa, precum si de cerintele Federatiei Internationale Chinologice.

Tunsori creative. Aceasta poate sa fie o tunsoare neobisnuita, crearea unui model pe blana animalului de companie sau colorarea. Se efectueaza tunsori creative pentru toate rasele de caini.

Ce este inclus in pachetul de servicii?

Pieptanat. Este prima etapa inainte de baie. In timpul pieptanarii, toti nodulii si incalciturile existente sunt pieptanate. Daca cainele nu este pieptanat inainte de baie, acest lucru poate face ca pielea sa se usuce si sa capete matreata.

Baie. Baia se realizeaza intr-o cadita special amenajata. Pentru spalare se folosesc produse cosmetice profesionale canine, iar samponul si balsamul sunt selectate tinand cont de tipul de par si de coafura. Datorita uleiurilor naturale continute in produsele cosmetice, animalul tau de companie va fi placut parfumat pentru inca o saptamana.

Uscarea blanii. Pentru a crea un stil frumos, blana se usuca cu un uscator de par. Astfel de dispozitive au o temperatura de curgere a aerului in conditii de siguranta si, de asemenea, sunt aproape silentioase, astfel incat animalele sa nu se sperie.

Taierea ghearelor. Este o procedura obligatorie, care trebuie efectuata in mod regulat, deoarece cainii casnici nu au capacitatea de a-si macina constant ghearele intr-un mod natural. Prin urmare, de indata ce auzi zgomotul de gheare pe podea – mergi la o frizerie canina in Timisoara.

Ingrijirea urechilor. Aceasta procedura implica taierea blanii din canalul urechii. Acest lucru este necesar pentru ca bacteriile sa nu se acumuleze si murdaria sa nu se lipeasca. Este cea mai relevanta procedura pentru rasele de caini cu par lung. Manipularea este complet nedureroasa si bine tolerata de animale. La finalul procedurilor, se trateaza blana cainelui cu un spray antistatic, datorita caruia, aceasta nu se electrizeaza si capata o stralucire sanatoasa.

In frizeria canina Chic Dog, frizerii s-au gandit la toate, pana la cele mai mici detalii. Adu-ti animalele de companie intr-o frizerie canina in Timisoara pentru ingrijirea profesionala si ai incredere in mainile profesionale ale frizerilor, care gasesc o abordare pentru fiecare caine.