Gabriel Oprea anunță revenirea în politica de vârf. Lângă Dragnea, lângă Iohannis, sau…?

 

Gabriel Oprea, fost vicepremier în guvernul Ponta și președinte fondator al UNPR a anunţat sâmbătă revenirea pe scena politică. El spune că va juca un rol important la alegerile parlamentare și prezidențiale, la cele europene.

„V-am invitat astăzi aici pentru a anunţa oficial revenirea în viaţa politică a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, a spus Oprea, la sediul partidului pe care l-a înființat. După o perioadă tulbure, prin care a trecut partidul, de la începutul anului 2016, după o serie de evenimente nefericite care au creat un context nefavorabil pentru UNPR, iată că astăzi putem spune cu încredere că suntem pregătiţi să revenim în politica de vârf, acolo unde vedem că este nevoie de noi. Obiectivele noastre principale pentru perioada următoare sunt: să fim reprezentaţi în Parlamentul European – aceasta este cea mai apropiată ţintă electorală -, să avem un cuvânt de spus la alegerile prezidenţiale, unde vă asigur că vom susţine candidatul cel mai potrivit să conducă România, şi, evident, să intrăm în Parlamentul României”.

Distribuie prietenilor

Oprea a făcut această declarație la sediul partidului pe care l-a fondat și de care părea să se desprindă în urma problemelor personale cu justiția.
C. Zamfir, AMPress