• Home
  • Știri
  • Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al Familiei

Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al Familiei

firea pres 1

Gabriela Firea l-a informat pe premierul Marcel Ciolacu că intenționează să-și dea demisia din funcția de ministru al Familiei, după o discuție de 40 de minute cu șeful Guvernului. Ea a confirmat plecarea de la minister, dar și că s-a autosuspendat din funcția de președinte al Organizației PSD București. Demisia a fost depusă la Guvern, potrivit stiri.tvr.ro.

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, este numele vehiculat pentru a ocupa interimar fotoliul de ministru al Familiei.

Demisia sa a fost înregistrată, vineri, la prânz, la cabinetul prim-ministrului. Gabriela Firea a confirmat demisia de la Ministerul Familiei într-o postare pe pagina sa socializare:

”Mi-a fost milă mereu de oamenii aflați în nevoie, am ajutat cât am putut pe oricine. Indiferent că am fost sau nu în funcții publice. Cei care mă cunosc personal și nu “de la televizor” știu asta. Se poate uita cineva în ochii mei să-mi spună că eu aș fi putut ști și tolera cel mai mic rău față de cineva? Îmi pare rău pentru fiecare om în suferință. Inclusiv sau mai ales acum, de cei care nu au fost bine îngrijiți și protejați în căminele de seniori și dizabilități.

Am fost prezentată nedrept în mass media din ultimele 10 zile ca un om prefăcut, cinic, surd la suferința celor din jur. Martor este Dumnezeu și martori sunt toți cei care mă cunosc personal, atât pe mine, cât și pe soțul meu, și familia mea, că această imagine arătată publicului cu atâta înverșunare și cheltuială nu este cea reală”

Parteneri