Gabriela Firea, operată. Declaraţia managerului Spitalului Cantacuzino

 

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunțat pe pagina de socializare că a avut probleme de sănătate şi pentru tratament a mers la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina.

„Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice.

Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra.
Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare.
In imagine, sunt alaturi de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei care salveaza vieti”, a scris Firea pe Facebook.

„A fost o suferință digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine.”, a spus Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, la România TV.

loading...

  1. frei_herr spune

    Wtf, domnu’ Brezean de-ti zici doctor? Suferinta benigna dpdv institutional (pauza de ras homeric!) a avut un comportament corect? Pe bune? Serios si fara misto?!?… Tare de tot, mi-a placut la nebunie asta cu … comisia (?!?) care s-a intrunit (wow!) sa rezolve pb. lui Firutza! Putem si noi, muritorii de rand, sa solicitam o asemenea comisie atunci cand ne internam, sau trebuie sa avem … cotizatia de la partid platita la zi?!?…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.