• Home
  • Prima
  • Gabriela Firea plătește sefii Poliției Locale, peste cât ia un general de armată – 15 500 lei lunar plus sporuri

Gabriela Firea plătește sefii Poliției Locale, peste cât ia un general de armată – 15 500 lei lunar plus sporuri

Primarul general Gabriela  Firea își plătește șefii de Poliție Locală peste cât ia un general de armată! 15.500 de lei net, plus sporuri.

Libertatea a intrat în posesia unor documente din interiorul Poliției Locale a Municipiului București care arată unde s-a ajuns cu veniturile din primării.

Cel mai mare salariu net din Poliția Locală din România este cel al unui director care ridică lunar aproape 15.500 de lei, fără sporuri. Un șef serviciu sau un șef de birou poate încasa în jur de 11.800 de lei pe lună. Un polițist local principal ajunge și la 6.500 de lei. Un general din Armata României, Armată membră NATO, încasează net în jur de 10.000-12.000 de lei lunar, iar un colonel – 6.800 de lei.

Modul de salarizare din Poliția Locală îi deranjează chiar și pe propriii angajați, fiind diferențe uriașe între aceștia. Ei vor să obțină o grilă de salarizare uniformă pentru toată țara! Iată documentele care arată cât câștigă fiecare funcție din poliția locală. Libertatea a verificat autenticitatea actelor și a informațiilor: Cele mai mari salarii nete lunare din Poliție Locală

Director – 15.462 de lei

Șef serviciu – 11.793 de lei

Șef birou – 11.138 de lei

Polițist local principal – 6.422 de lei

Salariile de mai sus nu includ sporuri, cum ar fi: Pentru condiții vătămătoare, 10% pentru directori; Pentru condiții vătămătoare, 15% pentru restul angajaților; Norma de hrană: 32 de lei/ zi
Citeşte întreaga ştire în Libertatea.ro

Parteneri