• Home
  • Știri
  • George Simion, scandal la Ministerul Energiei. Ministrul Virgil Popescu nu s-a prezentat la conferința de presă

George Simion, scandal la Ministerul Energiei. Ministrul Virgil Popescu nu s-a prezentat la conferința de presă

simion 2

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu s-a prezentat la conferința de presă de la minister care trebuia să înceapă luni de la ora 12:30, pentru a clarifica OUG prin care este reglementată așa-zisa „taxă pe soare”, taxă care ar urma să fie impusă prosumatorilor ce investesc în panouri fotovoltaice pentru producția proprie de energie. Ministrul nu s-a prezentat pentru că George Simion era prezent în sală.

La Ministerul Energiei, unde se află George Simion alături de jurnaliști, a ajuns și un jandarm care i-a cerut acestuia să părăsească clădirea, spunându-i că a încălcat legislația și că va trebui să fie amendat.

„Virgil Popescu se ascunde de români, s-a anulat conferința de presă”, a spus liderul AUR, care susține că vrea să vorbească cu oficialul din Guvern despre „taxa pe soare”.
Simion a spus că va mai sta 5 minute și că va pleca la Parlament.
El de asemenea a spus că nu este violent și că nici nu-l va mai numit „hoț” pe Virgil Popescu, notează digi24.ro.

La ora programată, în locul ministrului Virgil Popescu s-a prezentat secretarul de stat Sergiu Niculescu, care a precizat că va fi organizată o nouă conferință de presă unde va fi permis accesul doar jurnaliștilor acreditați. Această decizie vine ca urmare a prezenței liderului AUR George Simion în sala unde urma să vorbească Virgil Popescu.
Ministrul Energiei a fost apostrofat în trecut de mai multe ori de deputatul AUR, inclusiv la Parlament.

George Simion s-a urcat la pupitrul unde trebuia să vorbească Virgil Popescu iar după aceea a început să-l caute pe acesta prin clădirea Ministerului, spunând că vrea să vorbească cu acesta.

Parteneri