Gestioneaza mai usor activitatea din compania ta cu solutiile erp de ultima generatie

Gestioneaza mai usor activitatea din compania ta cu solutiile erp de ultima generatie

Companiile si firmele mari si medii au o mare problema la inceput cu managementul. Sunt multi oameni, multe departamente care trebuie sa colaboreze, fiecare isi face treaba, dar e munca de echipa pana la urma. Deciziile trebuie luate in functie de anumiti factori care depind de cunoasterea perfecta a functionarii intregii firme sau companii.

Un management mai bun si mai eficient poate fi facut astazi cu ajutorul unei solutii erp. Cu toate ca poate suna un pic S.F. cele trei initiale se refera la Enterprise Resource Planning, adica un sistem de planificare a resurselor pentru intreprinderi. ERP-ul este partea software ce faciliteaza integrarea tuturor informatiilor intr-o platforma unica.

Distribuie prietenilor

Oricand e nevoie se poate ajunge la date importante din companie, dintr-un singur click. Solutiile ERP se refera la acele modalitati de gestiune a resurselor bazate pe un astfel de soft, cuprinzand functionalitati si module de management utile in orice companie.

Practic dupa ce se implementeaza solutii erp in companie toate procesele sunt automatizate, tot ce tine de partea financiar-contabila, de vanzari, achizitii, productie, resurse umane. Viziunea de ansamblu asupra companiei, necesara oricarui manager sau patron de firma, este oferita rapid de aceste solutii informatice, deciziile fiind luate mult mai simplu, si cel mai important, in timp real. Solutiile integrate puse la dispozitia firmelor includ o parte speciala pentru gestionarea resurselor interne si o parte pentru gestionarea relatiei cu furnizori, clienti.

Pe piata pot sa gasesti mai multe astfel de solutii, cum o alegi pe cea potrivita pentru afacerea ta?

Te gandesti la nevoi si obiective, la ce ai de facut, ce ai avea nevoie de la solutia erp, vezi ce spun clientii care au mai folosit solutia, ce firme o mai folosesc. Apoi poti sa te interesezi de experienta implementatorului, sa vezi daca se acorda suport tehnic in timpul implementarii si dupa.

Conteaza si costurile solutiilor oferite. E bine de stiut ca un cost al unei solutii de acest tip include costurile cu licenta, cu serviciile de implementare, cu suportul tehnic. La ele se adauga costurile cu upgrade-ul infrastructurii IT, la nevoie.

Poti compara costurile si preturile, poti discuta direct cu fiecare firma care vinde astfel e solutii. Cu acesti pasi simpli ai siguranta ca gasesti solutia perfecta pentru compania ta si poti lua decizii mai usor pe viitor.