Giorgiana Radu: Carmen Dan n-a înțeles nimic!

giorgiana ploiesti 1 2 1

Stafia politică a lui Liviu Dragnea îi bântuie pe mulți dintre discipolii săi. I-a instruit atât de bine, încât cheița cu care aceștia necesită setare din când în când, pentru reactivare, pe modelul păpușilor care plâng și râd la comandă, funcționează și la distanță. Deținutul Dragnea există încă, politic, atât în PSD, cât și la butoanele principale ale Guvernului, prin oamenii care-i propovăduiesc în continuare cultul malefic, cu care credea că va subjuga acest popor. Liviu Dragnea a sfidat sutele de mii de oameni care au ieșit în stradă, și a pierdut. Astăzi, ministrul de Interne, Carmen Dan, sfidează miile de oameni din Diaspora care nu au reușit să voteze. Mai bine zis, au fost împiedicați să-și exercite dreptul constituțional. Doamna Carmen Dan este unul dintre cei care i-au privat pe acești oameni de un drept câștigat de înaintașii noștri prin vărsare de sânge.

Ca și Dragnea, care nu a fost mișcat de ieșirile în stradă ale oamenilor, Carmen Dan pare că nu a înțeles și nu a învățat nimic din rezultatul alegerilor din 26 mai. Senatorul Adrian Țuțuianu, fost pesedist, spunea zilele acestea că PSD nu a înțeles și nu a învățat nimic, iar atitudinea ministrului de Interne confirmă spusele acestuia. Carmen Dan, ca și Teodor Meleșcanu, ar fi trebuit să-și depună demisiile, nu pentru că le-a cerut președintele Iohannis, ci sub presiunea onoarei, conștiinței și respectului față de românii din Diaspora. Dar cum să ai asemenea așteptări de la urmașii lui Liviu Dragnea? Carmen Dan se arată bățoasă, neintimidată, cum însăși a declarat, de solicitarea lui Iohannis și spune că nu demisionează „nici imediat, nici imediat!”. Înțeleg că nu se simte vinovată cu nimic, că puțin îi pasă de oamenii care, după ore de stat la rând, nu la pâine sau la carne, ca acum peste 30 de ani, ci pentru a-și exercita dreptul la vot și nu au reușit.

Dacă nu aveți onoare, doamnă Carmen Dan, exersați bunul simț și cereți-vă, măcar de complezență, scuze, IMEDIAT, DAR IMEDIAT!, oamenilor față de care dumneavoastră, ministrul uitat în scaun Meleșcanu, dimpreună cu clica PSD întinsă ca o pecingine peste țară, dar și în străinătate, ați greșit. Nici acolo nu-i scutiți pe români de mârșăvii. Dacă nu reușiți să-i țineți acasă lângă familiile lor, nu le frângeți și puținele drepturi pe care le au pe meleaguri străine. Dezbărați-vă de metehnele însușite în era Dragnea, care a apus, sper, pentru totdeauna.

Parteneri