Gorghiu: PNL nu susține inițiativa de modificare a legislației privind SRTV și SRR. Ce spune despre Antene

alina gorghiuCopreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că Partidul Național Liberal nu susține proiectul inițiat de PSD prin care se stipulează modificări în legislația de funcționare a Societății Române de Televiziune și Societății Române de Radiodifuziune.

Ea a precizat că „PNL nu susține această inițiativă care servește exclusiv interesele PSD și nu pe cele ale Televiziunii publice sau postului de Radio public”.

Distribuie prietenilor

„În loc să ne jucăm de-a proiectele de lege, ar trebui să ne gândim cum rezolvăm, pragmatic, problema celor 700 de milioane de lei datorie ale Televiziunii Române. Cum ar trebui Guvernul să vină în întâmpinarea eșalonării acestor datorii, cum să rezolvăm problema angajaților. Sunt lucruri de bun-simț și urgente care trebuie discutate”, a arătat Gorghiu, potrivit RTV.NET

De asemenea, ea a precizat că despre o eventuală modalitate de reacție la „inițiativa absolut de neînțeles a PSD” privind modificări în legislația SRTV și SRR se va discuta luni în Comisia de unificare a PNL. „Vom ieși cu o propunere, ce va fi înaintată tuturor grupurilor parlamentare, prim-ministrului, cel care are atribuții în buna desfășurare a activităților Televiziunii publice”, a susținut Gorghiu.

Cât privește situația televiziunilor Antena Group, Alina Gorghiu a reiterat poziția PNL potrivit căreia „cât este o procedură judiciară în curs, omul politic nu are ce să comenteze”.