• Home
  • Știri
  • Gorghiu: Suntem foarte hotărâţi să rămânem la guvernare în această formulă cu PSD până în 2024. Vom merge în alegeri pe barba noastră

Gorghiu: Suntem foarte hotărâţi să rămânem la guvernare în această formulă cu PSD până în 2024. Vom merge în alegeri pe barba noastră

gorghiu unu doi 1

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Profit News Tv, că liberalii sunt foarte hotărâţi să rămână la guvernare în această formulă cu PSD până în 2024, când în urma alegerilor se va ajunge la altă guvernare. Ea a amintit mesajul premierului Ciucă, care a fost clar şi a spus că vor merge în alegeri pe barba lor. Despre rezultatele sondajelor, Alina Gorghiu a precizat că este o diferenţă care pe ea o face să creadă că PNL poate câştiga alegerile.

”Suntem foarte hotărâţi să rămânem la guvernare în această formulă cu PSD până în 2024, până când se va termina cu guvernarea, nu din alte motive ci pentru că a venit rezultatul la alegerile generale şi se va face desemnarea de premier. Vor fi toate cam în acelaşi timp, parlamentarele cu prezidenţialele se cam suprapun. Vom avea un ciclu de patru ani fără alegeri, vă daţi seama cât se poate construi”, a spus Alina Gorghiu, potrivit romaniatv.net.

Ea a arătat că au o coaliţie guvernamentală cu PSD şi PNL şi-ar fi un deserviciu dacă ar gândi o alianţă politică cu aceştia.

”Mesajul premierului a fost clar, vom merge în alegeri pe barba noastră şi cred că va fi un test”. Despre rezultatele sondajelor, Gorghiu a spus că ”este o diferenţă ( între PSD şi PNL, nr) care o face să creadă că PNL poate câştiga alegerile.

Parteneri