• Home
  • Știri
  • Gospodar sancționat pentru că a reparat băncile din centrul satului fără aprobare

Gospodar sancționat pentru că a reparat băncile din centrul satului fără aprobare

gospodar

Un bărbat din Caraș-Severin a fost sancționat de Poliția Locală cu avertisment pentru că a reparat șase bănci și o masă din centrul satului Moldovița, aparținător orașului Moldova Nouă. „Recunosc și regret fapta”, a scris bărbatul la mențiuni.

Potrivit adevarul.ro, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Ion Carpian a postat procesul-verbal din care reiese că Poliția Locală l-a sancționat cu avertisment pentru că „a reparat o bancă (șase bănci) din fața căminului cultural Moldovița fără a avea aprobarea serviciilor de specialitate din Primăria Orașului Moldova Nouă”. Potrivit documentului postat pe Facebook de Ion Carpian, bărbatul a fost amendat în baza HCL 108/2023.

Potrivit Procesului-Verbal de sancționare pare că avertismentul a fost aplicat în baza articolului care prevede că este contravenție „rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau pe domeniul public fără aprobarea serviciilor de specialitate din Primărie în baza Hotărârii Consiliului Local și semnalizarea acestora cu însemne, marcaje sau dispozitive altele decât cele agreate de primărie”.

„După o postare de acum patru zile a domnului Grecu de la Moldovița am fost în centrul satului și am reparat băncile și mesele de acolo din proprie inițiativă fără sa cer voie celor de la primărie. Ce să vezi, surpriză! Mă caută Poliția Locală pentru a mă felicita cu o amendă. Vă las dovada aici”, a scris Ion Carpian, care a menționat în procesul-verbal: „Recunosc și regret fapta”.

Primarul din Moldova Nouă, de care aparține satul Moldovița, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Parteneri