Grațiela Gavrilescu, ministrul ALDE al Mediului, anunță o nouă taxă auto: „Eu mi-am pus termen şi ştiţi că, atunci când îmi pun termen, mi-am luat angajamentul o şi fac ”

 

Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, membru ALDE, a declarat la Antena 3 că o nouă taxă auto va intra în vigoare la începutul anului viitor.

„Eu mi-am pus termen şi ştiţi că, atunci când îmi pun termen, mi-am luat angajamentul o şi fac, ca undeva, până la sfârşitul anului, să găsim forma finală ca la începutul anului viitor să ştim exact ceea ce avem de făcut, cum gândim proiectele de mediu. Să intre în vigoare de la 1 ianuarie, sau poate că perioadă de tranziţie 31 martie, ca lumea să se acomodeze pentru că aşa este normal”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Distribuie prietenilor

„Vrem să fie o taxă nu numai pe norma de poluare, trebuie să te gândeşti şi la capacitatea cilindrică şi la tot. Trebuie să avem în vedere toate componentele să nu avem niciun fel de problemă”.

Grațiela Gavrilescu a atenționat că gândește o taxă mult mai complexă, indicativul adesea fiind luat în calcul, poluarea,  fiind doar o parte a noii taxe cu care se vor acomoda posesorii de autovehicule, dându-le o perioadă de trei luni pentru asta.

Aurelia Apostol, AMPress