AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Grindeanu preia interimatul la Ministerul Agriculturii, după ce Chesnoiu și-a dat demisia

Vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, va prelua interimatul la Ministerul Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, notează rtv.net.

Adrian Chesnoiu a anunţat că demisionează din toate funcțiile pe care le ocupă atât în Parlament sau în partid. DNA a cerut începerea urmăririi penale pe numele ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pentru abuz în serviciu și ridicarea imunității.

Adrian Chesnoiu neagă însă acuzațiile procurorilor. „NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă! În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii: Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!
Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale.
De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat! Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, în nevinovăția mea și în toate lucrurile bune pe care le-am făcut! Doamne ajută!”, a scris Adrian Chesnoiu, pe facebook.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!