• Home
  • Prima
  • Grindină puternică pe DN 1: Maşinile au tras pe dreapta

Grindină puternică pe DN 1: Maşinile au tras pe dreapta

ploaie torentiala sosea 1

Mai mulţi şoferi care circulă pe DN 1, între Braşov şi Prahova, au tras pe dreapta în apropiere de Comarnic, din cauza grindinei puternice, scrie Mediafax.

Meteorologii au anunţat că în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici căderi de grindină.

Potrivit ANM, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp.

De asemenea, Administraţia Naţională Apele Române a emis o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă sâmbătă şi duminică, pe mai multe cursuri de ape din Transilvania, Banat şi nordul Moldovei. Din Bihor sunt vizate râurile din bazinele hidrografice Barcău – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior, Crişul Repede – bazin amonte S.H. Vadu Crişului, precum si Crişul Negru – bazin.

Parteneri