• Home
  • Știri
  • Halep: Nu am avut niciodată intenţia de a face ceva greşit sau ceva lipsit de respect faţă de acest sport

Halep: Nu am avut niciodată intenţia de a face ceva greşit sau ceva lipsit de respect faţă de acest sport

simona halep 1 1

Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru Euronews, că pentru ea a fost un şoc faptul că a fost depistată pozitiv şi a precizat că visează să se întoarcă la Paris după o hotărâre a TAS în favoarea sa.

Halep a menţionat că de ceva timp nu mai colaborează cu Academia Mouratoglou şi că au trecut mai multe luni de când a vorbit ultima dată cu Patrick Mouratoglou.

“A fost un şoc. M-am luptat cu partea emoţională, pentru că a apăsat foarte greu pe umerii mei. Chiar mi-a fost afectată sănătatea mintală”, a afirmat Simona Halep, potrivit news.ro.

Ea a declarat că a primit multă susţinere, inclusiv din partea legendelor tenisului. “Înseamnă foarte mult, mă sprijină total, este minunat, extraordinar. Totul mă ajută să rămân puternică în aceste vremuri dificile şi să lupt ca să-mi curăţ numele.”

Simona Halep a precizat că nu a avut niciodată intenţia de a face ceva greşit sau ceva lipsit de respect faţă de tenis şi a vorbit despre argumentele pe care le va prezenta la TAS. “Sunt două lucruri: contaminarea, cred că este un argument foarte puternic pentru mine, iar al doilea, probele de sânge. Am făcut multe analize şi toate au fost negative. Aşa că nu au găsit niciodată nimic în neregulă în sângele meu. Deci cu aceste două chestiuni sunt încrezătoare să merg şi să contest decizia TAS”.

Continuarea aici

Parteneri