Hans Klemm: Am trei priorităţi ca ambasador în România

 

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, în cadrul dezbaterii ”Women of Romania”, organizată de Impact Hub Bucureşti, că are trei obiective în România.

”Am trei priorităţi ca ambasador în România. Una este promovarea securităţii celor două ţări şi a acestei regiuni. Pot spune că România şi SUA colaborează excelent în în domeniul militar, în ceea ce priveşte serviciile de informaţii, în consolidarea legislaţiei, în încercarea de a îmbunătăţi securitatea României, a SUA şi a regiunii transatlantice în lupta împotriva terorismului, a neproliferării armelor de distrugere în masă, a combaterii traficului de persoane şi de droguri şi în contracararea intereselor naţiunilor ostile în încercarea lor de a submina propriile noastre societăţi”, a declarat Klemm, potrivit Antena 3.

Distribuie prietenilor

Hans Klemm a mai spus că o altă prioritate importantă a sa ca ambasador al Statelor Unite la Bucureşti este promovarea democraţiei, a luptei anticorupţie şi a statului de drept. Ambasadorul SUA a vorbit despre cea de-a treia prioritate a sa în România, respectiv promovarea prosperităţii.

Continuarea pe realitatea.net