• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special 2024: Cea mai norocoasă zi din an pentru zodii

Horoscop special 2024: Cea mai norocoasă zi din an pentru zodii

2024

Conform astrologilor, fiecare semn zodiacal va avea o zi în care norocul lor este atât de înalt încât va ajuta la aducerea în binecuvântări, manifestări și oportunități la o rată pe care nu știai că este posibilă. Deci, dacă vrei să profiți de abundența care îți vine în întâmpinare, ar putea fi o idee să notezi ziua cea mai norocoasă din 2024 pentru semnul tău.

Iată ziua cea mai norocoasă a fiecărui semn zodiacal în 2024.
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ziua cea mai norocoasă: 30 aprilie 2024

Sezonul tău se poate încheia pe 19 aprilie, dar pregătește-te să culegi beneficiile sezonului Berbecului puțin mai mult, pentru că cea mai norocoasă zi a anului cade pe 30 aprilie. Ai puterea de a cuceri lumea cu această energie provenită de la Marte. Este ușor să obții tot ce vrei în această zi, așa că te poți răsfăța!

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ziua cea mai norocoasă: 4 iunie 2024

4 iunie este doar despre tine, dragă Taur. Soarele face conjuncție cu Venus în această zi de primăvară târzie, ceea ce va crește dorințele tale pentru dragoste, armonie și frumusețe. Canalizează acea energie în a crea ceva, așa că scoate-ți latura artistică și vezi ce inventez.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Ziua cea mai norocoasă: 9 septembrie 2024

Planeta guvernantă a Gemenilor, Mercur, intră în Fecioară pe 9 septembrie, făcând această zi cea mai norocoasă a anului pentru semnul de aer. Atunci gândirea ta va fi concisă și vei gândi înainte de a acționa, devii mental indestructibil.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Ziua cea mai norocoasă: 5 iulie 2024

Toată lumea știe că Racii prosperă în vara, iar 2024 nu va face excepție. Racul va fi cel mai norocos pe 5 iulie, care întâmplător este și aceeași zi cu Luna nouă din iulie. Există un echilibru între conștient și subconștient, iar soarele va exemplifica asta strălucind prin atitudinea ta generală. Este momentul să manifești, așa că stabilește intenții și obiective.

Leu (23 iulie – 22 august)
Ziua cea mai norocoasă: 9 iunie 2024

Nu trebuie să ai temeri pentru ziua de duminică, 9 iunie, dragă Leu, pentru că Marte va fi în casa ta a noua și Soarele va forma un pătrat cu Saturn, făcând aceasta cea mai norocoasă zi a anului pentru tine. Acest lucru îți va oferi multă determinare și combustibil pentru a depăși orice obstacol care îți stă în cale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Ziua cea mai norocoasă: 19 ianuarie 2024

Cu Jupiter în Taur pe 19 ianuarie, Fecioarele vor simți o puternică dorință de a călători, explora și de a lăsa [viața lor] să se schimbe în bine. Semnul de Pământ va avea succes în afaceri pentru că Mercur face trigon cu Jupiter în acea zi, făcând Fecioarele comunicatori și negociatori și mai buni.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri