Horoscopul sănătății pentru luna noiembrie

Tranzitul lui Venus din zodia Fecioarei în zodia Balanței, în prima decadă a lunii noiembrie, va fi de bun augur pentru sănătatea noastră. Iată ce prevăd astrele și cum ne sfătuiesc să avem mai bine grijă de noi.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător
Este o perioadă mai puțin avantajoasă pentru sănătate în cazul zodiilor de Foc. Nativii celor trei semne trebuie să fie mult mai atenți cu sănătatea lor, să își repete analizele medicale și să consulte medicul de familie, dacă au probleme. Durerile sau simptomele trecătoare nu trebuie neglijate. Sunt multe afecțiuni care dau semne doar din când în când și atacă organismul pe ascuns. Vestea bună este că Venus traversează Balanța și protejează Casa sănătății, astfel că probleme prea mari nu se întrevăd, arată horoscopul sănătății pentru noiembrie.

Zodiile de Foc trebuie să își conserve energia în luna noiembrie, să țină în frâu stresul cotidian, să doarmă bine și să se odihnească în fiecare zi minimum 7 – 8 ore. Odihna este importantă, alături de o dietă bazată pe legume și fructe cu coaja neagră, bogate în polifenoli și antioxidanți.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Nativii de Pământ se simt foarte bine în noiembrie, au puteri sporite, iar vremea rece îi stimulează să fie mai activi, mai bine organizați și mai cumpătați. Este o perioadă în care pot începe un nou program sportiv sau în care pot începe o nouă dietă de slăbit pe bază de legume și brânzeturi. Este foarte important în această perioadă, în care începe și postul Crăciunului, să renunțe la carne și să o înlocuiască mai mult cu ciuperci și legume.

Nativii care au nevoie de stimulente pentru imunitate ar fi bine să consulte un medic nutriționist despre ciupercile shiitake și maitake bogate în vitamina D, vitaminele B, potasiu, magneziu și antioxidanți puternici.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri