Hoteluri din Mamaia – afla de ce sa optezi pentru aceasta statiune turistica

Christian Tour este agentia de turism la care fiecare persoana poate apela cu incredere pentru ca sigura va gasi oferte speciale si camere in hotelurile din Mamaia la cele mai bune preturi. Pentru un concediu reusit pe malul Marii Negre, este obligatoriu ca si cazarea sa se ridice la inaltimea asteptarilor, motiv pentru care Christian Tour a selectat cele mai bune unitati de cazare din care turistii sigur nu pleaca niciodata dezamagiti.

Avantaje oferite de hotelurile din Mamaia

Cel mai important motiv pentru care turistii apeleaza la hotelurile din Mamaia este faptul ca facilitatile de cazare sunt complexe. Atat pentru persoanele singure, cat si pentru cele care calatoresc in grup, hotelurile pun la dispozitie camere elegante si pachete care includ servicii precum accesul gratuit la piscina, spa, sala de fitness, masaj si, in functie de optiunile clientului, chiar si un program de masa complet. De asemenea, exista si pachete all inclusive oferite de hoteluri pentru ca fiecare turist sa se simta bine odata ce ajunge la destinatie.

Activitati in Mamaia

Dupa ce au fost gasite cele mai bune hoteluri din Mamaia pe Christian Tour, turistii au la dispozitie o gama variata de activitati pe care ar trebui sa le incerce.

Parcul Acvatic Aqua Magic

Parcul acvatic Aqua Magic este amplasat la intrarea sudica a statiunii Mamaia, aproape de statia Telegondolei. Accesul in parcul acvatic nu se face prin bulevardul principal al statiunii, ci prin zona de parcare care se afla intre hotelurile Perla si Aurora. Construit pe o suprafata impresionanta si avand o capacitate de 3000 de locuri, Aqua Magic este un parc in care se organizeaza frecvent petreceri si concursuri. In plus, este o destinatie perfecta atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Insula Ovidiu

Insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol este unul dintre locurile care exercita o adevarata atractie pentru turistii care ajung in statiunea Mamaia. De-a lungul secolelor, mica bucata de pamant a starnit curiozitatea si imaginatia oamenilor, care au tesut o serie de legende in jurul acestei insule. Toate aceste povesti abia asteapta sa fie descoperite.

Pontonul

Pontonul din Mamaia este o atractie turistica deschisa la inceputul sezonului estival 2013. Constructia incepe pe plaja, langa Hotelul Victoria, etaleaza finisaje minunate pe o distanta de aproximativ 500 de metri si se termina cu un dig. Din acest punct vizitatorii se pot imbarca pe navele care pornesc periodic spre larg.

Satul de vacanta

Satul de vacanta este un loc popular printre turistii care isi petrec vacanta in statiunea Mamaia. Situat in partea de sud a statiunii, intre Lacurile Tabacariei si Siutghiol, acest loc este ideal pentru cei care cauta distractie si voie buna.

Telegondola Mamaia

A fost deschisa pe 16 iulie 2004 si din acel moment a devenit un simbol al statiunii Mamaia. Datorita acestei instalatii moderne, turistii se pot bucura de senzatiile frumoase pe care le poate oferi o calatorie prin statiunea Mamaia. O plimbare cu Telegondola dureaza 8 minute si are loc pe o lungime de aproximativ 2 km, intre Hotelul Perla si Cazinou, oferind o imagine interesanta cu intreaga statiune vazuta de sus.