• Home
  • Prima
  • Ianis Hagi a semnat transferul în Belgia. Nu banii au contat, a spus tatăl său

Ianis Hagi a semnat transferul în Belgia. Nu banii au contat, a spus tatăl său

ianis hagi fcsb 1

Ianis Hagi (20 de ani), mijlocașul Viitorului și al României U21, a semnat cu Genk, campioana Belgiei, iar Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenor și tată, a oferit ultimele detalii despre transfer.

„Regele” a explicat că transferul la Genk este cea mai bună mutare pentru fiul său și a subliniat faptul că acesta este fericit pentru alegerea făcută.

„Ianis a semnat contractul astăzi, la prânz. Contractul este pe cinci ani, dar cel mai important este că jucătorul este fericit. Noi credem că este o alegere corectă pentru progresul lui, este o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, joacă în Europa, este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani.

În plus, antrenorul l-a dorit pe Ianis. A discutat direct cu el în timpul Campionatului European. N-a fost o decizie uşoară. Dacă era uşoară, o luam de mult”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit TV Telekom Sport.

„N-AM ALES BANII”
Hagi a vorbit și despre aspectul financiar al transferului: „Au fost mai mulţi factori. Ianis a luat decizia şi noi am ţinut cont de ea. Antrenorul mi-a spus că-l doreşte foarte mult. Noi n-am ales banii. Şi clubul, şi jucătorul, ambele părţi au pierdut foarte mulţi bani. Dar nu asta contează acum. Vom vedea dacă am ales corect. Dar v-a spus şi Popescu. Era o ofertă de 3-4 ori mai mare venită din Rusia[.

Mai mult pe GSP.ro

Parteneri