A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ianis Hagi a semnat transferul în Belgia. Nu banii au contat, a spus tatăl său

0 45

 


APRECIAZA ARTICOLUL !

Ianis Hagi (20 de ani), mijlocașul Viitorului și al României U21, a semnat cu Genk, campioana Belgiei, iar Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenor și tată, a oferit ultimele detalii despre transfer.

„Regele” a explicat că transferul la Genk este cea mai bună mutare pentru fiul său și a subliniat faptul că acesta este fericit pentru alegerea făcută.

„Ianis a semnat contractul astăzi, la prânz. Contractul este pe cinci ani, dar cel mai important este că jucătorul este fericit. Noi credem că este o alegere corectă pentru progresul lui, este o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, joacă în Europa, este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani.

În plus, antrenorul l-a dorit pe Ianis. A discutat direct cu el în timpul Campionatului European. N-a fost o decizie uşoară. Dacă era uşoară, o luam de mult”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit TV Telekom Sport.

„N-AM ALES BANII”
Hagi a vorbit și despre aspectul financiar al transferului: „Au fost mai mulţi factori. Ianis a luat decizia şi noi am ţinut cont de ea. Antrenorul mi-a spus că-l doreşte foarte mult. Noi n-am ales banii. Şi clubul, şi jucătorul, ambele părţi au pierdut foarte mulţi bani. Dar nu asta contează acum. Vom vedea dacă am ales corect. Dar v-a spus şi Popescu. Era o ofertă de 3-4 ori mai mare venită din Rusia[.

Mai mult pe GSP.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More