Iată cum poți beneficia de un bonus de bun venit la cazinourile online

cum beneficiezi de bonus de bun venit

Când vine vorba de bonusuri de cazinou online, operatorii se întrec în oferirea celor mai avantajoase promoții. Primul tip de bonus pe care îl poți obține pe site-urile de jocuri de noroc online este bonusul de bun venit, cunoscut și sub numele de bonus de înregistrare. Revendicarea acestui tip de bonus este destul de simplă, deoarece trebuie doar să îți creezi un cont la un cazinou online și, în unele cazuri, să efectuezi o depunere.

Programele bonus de la cazinourile online au fost create pentru a atrage mai mulți jucători și pentru a le oferi șansa de obține primele câștiguri. Află din acest articol ce pași trebuie să urmezi pentru a putea activa un astfel de bonus de bun venit.

Fa-ti un cont de jucător

Bonusurile de bun venit sunt un stimulent excelent pentru jucătorii noi. Pot fi foarte profitabile și este important să înțelegi cum funcționează pentru a profita de acestea la maximum. Fie că ne referim la bonusurile de bun venit fără depunere sau la cele care necesită efectuarea unei depuneri este necesar să îți efectuezi un cont de jucător.

Așadar, pentru obținerea oricărui tip de bonus, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să îți creezi un cont nou de jucător. În general, atunci când jucătorul face primii pași într-un cazinou online, sunt propuse bonusuri cuprinse între 50% și 100% din prima sa depunere. Însă, periodic, poți întâlni și bonusuri ce constau în rotiri gratuite oferite fără depunere.

Crearea unui cont la cazinouri din România este foarte rapidă și poate fi îndeplinită cu succes de către toți jucătorii. Acest lucru este valabil chiar și pentru jucătorii noi care nu au mai jucat niciodată la un cazinou online. În cele mai multe cazuri, tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de Înregistrare și să urmezi acești pași:

 1. Alege un nume de utilizator și o parolă;
 2. Introdu adresa de e-mail;
 3. Completează numele, prenumele, CNP-ul;
 4. Completează adresa completă;
 5. Introdu un cod promoțional, dacă este cazul;
 6. În unele situații, vei avea datoria să activezi bonusul de bun venit direct din formularul de înregistrare;
 7. Confirmă că ai 18 ani;
 8. Setează dacă dorești să primești materiale promoționale;
 9. Pe adresa de e-mail vei primi un link pe care trebuie să-l accesezi. În acest mod îți vei activa contul și poți începe să joci.

Validează contul prin procesul KYC

Dacă vrei să joci într-un mod sigur la un cazinou online, ai datoria de a parcurge procesul de validare al identității. Nu vei putea accesa platforma, așteptându-te ca nimeni să-ți ceară să îți verifici identitatea.

În plus, trebuie să știi că nu poți efectua nicio retragere a posibilelor câștiguri fără a parcurge procesul KYC. Procesul KYC se referă la Know Your Customer și la faptul că operatorul de jocuri de noroc trebuie să se asigure că datele pe care le-ai introdus în formular, corespund cu cele de pe actul de identitate. Așadar, pentru finalizarea acestui pas este necesar să încarci o fotografie de pe actul de identitate sau de pe pașaport.

Setează metoda de depunere și de retragere

Pentru a te distra în condiții realiste pe site-urile de cazinouri performante, este recomandat să îți creezi un cont personal de jucător și, de asemenea, să efectuezi o depunere. Metodele de plată variază foarte mult de la cazinou la cazinou. Fiecare are propria listă de metode de plată acceptate, unele oferă mai mult decât altele.

Pentru a beneficia de un bonus de bun venit, de cele mai multe ori, este necesar să efectuezi o depunere minimă. Așadar, este important să știi care sunt opțiunile disponibile și să o alegi pe cea mai avantajoasă pentru tine. În general, vei întâlni următoarele metode:

 • Carduri de debit și credit (VISA, Mastercard, Maestro) – Plățile de cazinou online folosind carduri de credit și de debit sunt o metodă populară de depunere în conturile jucătorilor. Cardurile de credit și de debit oferă utilizatorilor o modalitate simplă și sigură de a transfera bani direct din contul lor bancar în contul de cazinou online;
 • Paysafecard – Cardul preplătit este metoda de plată preferată pentru jucătorii de cazinou online care doresc să fie în siguranță în timp ce joacă. Cardurile preplătite sunt acceptate pe scară largă de majoritatea cazinourilor online importante, iar fondurile de pe card pot fi utilizate imediat, fără întârziere;
 • Portofele electronice – Cea mai convenabilă și mai sigură modalitate de a vă gestiona fondurile la cazinourile online. Acestea oferă un sistem ușor de utilizat pentru ca jucătorii să depună, să retragă și să transfere bani între diferite conturi de pe diferite site-uri de jocuri de noroc online. Cele mai populare sunt Skrill și Neteller;
 • Transfer Bancar – Este una dintre cele mai sigure metode de plată disponibile pentru clienții cazinourilor online. Însă, atunci când vine vorba de retrageri este cea mai lentă opțiune;
 • Criptomonede – O altă metodă de plată în cazinourile online, câștigând acceptare pe scară largă, în special în industria jocurilor de noroc online. Plățile cu criptomonede oferă multe avantaje față de opțiunile de plată tradiționale, cum ar fi tranzacții mai rapide și mai sigure, comisioane mici de tranzacție și confidențialitate sporită.

Respectă condițiile de rulaj

Trebuie reținut că toate bonusurile oferite în cazinourile online vin cu reguli și condiții pe care trebuie să le iei în considerare și să le analizezi cu atenție. Verifică timpul în care bonusul tău va fi activ, clauzele sumelor minime și maxime ale pariului, condiții de rulaj și termenii de plată. Nerespectarea termenilor și condițiilor poate duce la pierderea bonusului.

De asemenea, trebuie menționat că pentru aceste jocuri există un venit minim cerut de cazinou și, de asemenea, o cerință de pariu sau rulaj care trebuie îndeplinită. Înainte de a activa bonusul, trebuie să știi despre ce este vorba. Există trei moduri generale de a face acest lucru: poți miza suma bonusului de X ori, poți miza câștigurile de X ori sau poți juca suma depusă plus bonusul de X ori. Fără îndeplinirea unei astfel de condiții, nu vei fi eligibil pentru efectuarea unei retrageri.

Concluzie

Bonusurile sunt o strategie de marketing a cazinourilor. Acestea reprezintă un beneficiu care atrage clienții, îi păstrează și îi încurajează pe utilizatori să continue să joace știind că au posibilitatea de a obține profit cu o investiție minimă. Pe scurt, este o modalitate win-win, de care beneficiază atât cazinoul, cât și jucătorul. Un bonus de bun venit este un real avantaj, mai ales atunci când știi care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te bucura de acesta.

Parteneri