Idei de cadouri pentru un bărbat aventuros

Idei de cadouri pentru un barbat aventuros

Ziua persoanei dragi din viața noastră ar trebui să fie un prilej de bucurie și de sărbătoare, dar de cele mai multe ori ajunge să fie un moment de stres major din cauza cadoului. Este adevărat că un bărbat poate fi mulțumit cu o băutură fină, dar hai să fim realiști – o sticlă de vin nu va fi niciodată un motiv de laudă în cercurile de prieteni ale bărbatului. În schimb, o ieșire la un Escape Room, un tur pe circuit cu o mașină puternică sau o experiență de Scuba Diving sunt idei de cadouri cu care poți să impresionezi orice bărbat. Cu siguranță își va aminti peste ani și se va lăuda cu astfel de cadouri și nepoților. Așa că, hai să îți povestim puțin despre aceste idei de cadouri pentru el cu care nu ai cum să dai greș!

O ieșire la Escape Room

Dacă persoana dragă din viața ta iubește misterele și pare că este preocupat mereu de rezolvarea tuturor problemelor, îți propunem să îi faci o surpriză și să chemi gașca de prieteni la o ieșire într-un Escape Room ce promite să se joace cu mintea tuturor – Captive Escape Room provoacă chiar și cele mai ascuțite minți. Poate nici Miss Marple, Sherlock Holmes sau Hercule Poirot nu reușesc să găsească toate indiciile ascunde în acest Escape Room, va reuși iubitul tău? Un astfel de cadou nu este doar inedit ci și special pentru că arată multă atenție și preocupare pentru pasiunile celui de lângă tine.

Un tur pe circuit cu o mașină puternică

Un bărbat care iubește viteza și adrenalina oferită de mașinile puternice va aprecia o experiență de acest tip cadou de ziua lui. Nici măcar nu trebuie să îți bați tu capul prea mult cu organizarea – ne asigurăm noi că el va avea parte de câteva momente de o intensitate maximă. Trebuie doar să ne specifici ziua în care vrei să mergi, noi transmitem mai departe către Academia Titi Aur și pregătim totul în cel mai mic detaliu. Iubitul tău are ocazia de a testa faimosul Audi RS4 care atinge viteza maximă de 280 km/h – da, mașina poate goni pe circuit cu o viteză maximă, însă doar după ce este parcurs instructajul privind regulile de siguranță. Dacă alegi din marea dcadouri pentru el un astfel de cadou pentru el, trebuie să te gândești bine ce îi vei oferi peste un an pentru că sunt destul de puține opțiuni care să întreacă un tur de circuit cu un Audi RS4.

Scuba Diving

O opțiune de cadou pentru bărbații mai liniștiți este Scuba Diving – o explorare a lumii subacvatice în adâncul Mării Negre. Avantajul maxim al acestui cadou este faptul că poți participa și tu, fiind mai mult o experiență în doi. Veți avea parte de un instructaj profesionist asupra modului de respirare și a comunicării subacvatice, iar la finalul acestei experiențe vei primi și o filmare HD pe care o puteți arăta tuturor cunoscuților și pe care o veți putea revedea și voi oricând doriți să retrăiți acele senzații.

Suntem siguri că după parcurgerea acestui articol te gândești deja la un cadou care să se potrivească bărbatului drag din viața ta – care este experiența pe care vrei să i-o oferi?

Parteneri