IGSU: Peste 5.000 de intervenţii, în minivacanţa de Revelion

În perioada 29 decembrie 2018 – 02 ianuarie 2019, pompierii au intervenit, la nivel naţional, la 5.633 situații de urgență, dintre care 234 incendii şi 4.887 pentru acordarea primului ajutor medical, potrivit unui comunicat al IGSU remis AMPRESS.

De asemenea, echipajele operative au desfăşurat 19 misiuni de descarcerare, 133 pentru deblocare/salvare, precum și 359 intervenții în sprijinul comunităților.

Totodată, în noaptea Anului Nou, echipajele de pompieri și paramedici SMURD au asigurat, în sistem integrat, misiunile specifice, alături de reprezentanţii celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și cei ai autorităţilor şi instituţiilor implicate în managementul tipurilor de risc, inclusiv în zonele în care au fost organízate evenimente publice de amploare, informează comunicatul citat.

Distribuie prietenilor

Răspunsul la urgenţele medicale și misiunile de descarcerare a fost asigurat, la nivel naţional, prin intermediul celor 300 echipaje de pompieri SMURD, peste 100 de echipaje de descarcerare și 43 autospeciale pentru victime multiple.

AMPress