Ilie Năstase, încătuşat în această dimineaţă ! Vezi de ce…

 

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a provocat, în recidivă, un eveniment care intră în conflict cu legea și cu bunul simț, cu viața cetățenilor chiar. El a fost prins la volan, la un control polițienesc de rutină, în stare avansată de ebrietate în această dimneață. Agresiv, fostul sportiv, cu gradul militar de general, a refuzat etilotestul și, dus cu cătușe la INML, a refuzat probele biologice.
Ilie Năstase are 72 de ani și a fost prins conducând mașina sub influența băuturilor alcoolice la orele 4,45, în zona Ambasadei Chinei, pe Șoseaua Nordului, transmite realitatea.net.
Năstase se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice.
Fosta glorie a tenisului a trecut printr-un episod asemănător şi în 2011, scrie aceeași sursă. El este cunoscut și în lumea sportivă pentru agresivitate și ieșiri necontrolate. Năstase a recunoscut că a băut trei beri, davadă procentul de alcool în sânge găsit, care nu e mare, dar se plânge că a fost trântit la pământ de șase polițiști și a fost ”tratat ca terorist”. El spune că polițiștii sunt de fapt, cei mai mulți, ”milițieni” și va face plângere în justiție, cerându-le două milioane de  euro pentru abuzul comis.

C. Zamfir, AMPress