• Home
  • Știri
  • Imagine emoționantă cu Alexia, tânăra căreia chirurgii din Iaşi au reușit să-i replanteze ambele brațe, după accidentul grav de la Pașcani

Imagine emoționantă cu Alexia, tânăra căreia chirurgii din Iaşi au reușit să-i replanteze ambele brațe, după accidentul grav de la Pașcani

Bucurie fără margini în familia Alexiei, tânăra de 15 ani căreia medicii de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași au reușit să facă o minune replantând ambele brațe amputate. Copila a fost suprinsă zâmbind şi făcând primii paşi alături de asistente.

Alexia Tudose, în vârstă de 15 ani, a fost operată la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, acolo unde o echipă de medici i-au replantat brațele amputate în accidentul grav de la Pașcani.

Reamintim că pe 17 decembrie un autocar în care se aflau 35 de persoane, printre care și Alexia, s-a răsturnat într-o curbă.

Toți cei din autocar sunt membri unui ansamblu artistic din județul Botoșani care mergeau la o sărbătoare în județul Ialomița.

În urma teribilului accident, Alexia și-a pierdut ambele brațe.
Pentru salvarea ei o echipa complexă de medici a luptat, timp de 20 de ore, ca să îi redea acesteia șansa de a mai avea o viață cât de cât normală.

După cele 20 de ore petrecute în sala de operație, medicii, care au fost activi permanent în tot acest maraton, i-au replantat brațele amputate.
Acum, Alexia se simte bine şi zâmbește fericită alături de medicii care i-au salvat viaţa.
Consiliul Județean Iași a publicat imagini cu Alexia făcând primii pași pe coridorul Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria”.

Filmarea a fost făcută de mama Alexiei și este însoțită de un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru medicii care au făcut un adevărat miracol.

Sursa – antena3.ro

Parteneri