Încă o demisie din PSD. Deputatul anunţă că va rămâne neafiliat

Încă un  deputat a plecat din PSD, partid acuzat că duce „o politică dominată de interese personale şi de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor” . Este vorba de Alexandru Andrei care şi-a anunţat demisia, luni, urmând să rămână deputat neafiliat.

Iată textul parlamentarului, postat de Facebook:

”Astăzi , 11 februarie, am anunţat oficial conducerii Camerei Deputaţilor decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie uşoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.

Distribuie prietenilor

O politică dominată de interese personale şi de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări şi jocuri, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcţia în care se îndrepta PSD Giurgiu… În aceste condiţii, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată şi să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”.

D. Dumitru, AMPress