• Home
  • Prima
  • Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România. Este vorba de primul minor

Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România. Este vorba de primul minor

coronavirus romania 1

Al cincilea caz de infecţie cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri, la Timişoara, au anunţat reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică.

Tânărul, cel de-al cincilea român depistat cu coronavirus, era deja izolat la domiciliu. Are 16 ani și este nepotul bărbatului confirmat marţi, în Timişoara.

Astfel, adolescentul devine primul pacient minor din România depistat cu coronavirus!

Copilul în vârstă de 16 ani, nepotul bărbatului pentru care testul la coronavirus a ieşit pozitiv, a fost testat, iar rezultatul a fost, şi în acest caz, pozitiv.

„Este vorba despre unul dintre contacţii bărbatului de 47 de ani, din Timişoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri (marţi – n.r.). Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani. Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara. De asemenea, rezultatele de astăzi (miercuri – n.r.) ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative şi urmează conform procedurii un nou test la distanţă de 24 de ore faţă de ultimul realizat”, au transmis reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică.

Este a treia persoană din Timișoara pentru care se confirmă infectarea cu coronavirus, scrie a1.ro.

Parteneri