Incendiul de la Bamboo, de REVELIONUL LĂUTARILOR. Neglijență sau o mână criminală?

Ancheta la Bamboo încă n-a ajuns la audierea patronilor, iar pompierii păzest încă resturile fumegânde spre a preîntâmpina posibile aprinderi izolate în ruinele fostului bar întins pe mii de metri pătrați. Incendiul distrigător de la clubul Bamboo s-a produs în noaptea în care aici se serba REVELIONUL LĂUTARILOR, notează Dan Constantin, în Jurnalul.ro, informație care a scăpat altor jurnaliști.
Solista Cornelia Catanga a facut această precizare într-o relatare pentru un post tv în care povestea dramatismul evacuării din clubul incendiat.
Pe de altă parte, în urma audierii salariaților Clubului, ar rezulta că focul a pornit de la o încăpere anexă, unde erau abservate persoane fumând, iar cei de la Bamboo avansează ideea unei mâini crminale.Focul de acolo ar fi pornit, iar faptul că barul e făcut din materiale ingnifuge a dat timp de aproape zece minute ca persoanele din interior să fie evacuate. La Bamboo a mai avut loc un incendiu în 2005 și alte trei în rețelele de cluburi pe care proprietarul italian le deține ca actionar majoritar.

Aurelia Apostol, AMPress