Incredibilul tragic în reluare. S-a aruncat în cap în piscina aproape goală

La mare, doi tineri care s-au zbenguit toată ziua în piscină, au petrecut seara la restaurant. Revenind spre hotel  noaptea s-au luat la întrecere care se aruncă primul în piscină. Îngrijitorii goliseră între timp bazinul, așa că tinerii au sărit în cap pe ciment și au murit pe loc. Întâmplarea tragică, mai veche, s-a repetat duminică la Tîrgu Jiu

Bogdan Vîrțanu, tânărul de 27 de ani care s-a aruncat într-o piscină aproape goală, a murit duminică noaptea la un spital din București.

Incidentul a avut loc la piscina de la Casa Danielescu din Târgu Jiu, la finalul unei nunți. Mai mulți nuntași au sărit în piscină spre dimineață, dar Bogdan a sărit în cap, într-o parte a piscinei unde apa era mică.

Tânărul plecase spre casă, dar a fost strigat de prieteni să revină la piscină, așa cum se înțeleseseră de cu seară. S-a întors şi fără să ştie că piscina e mai mult goală, a sărit în cap.

Transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, Bogdan, fiul unui cunoscut om de afaceri din Gorj, a murit după o săptămână de la accident, scrie Stiripesurse.ro.