Inele de logodnă din aur alb cu pietre prețioase, cea mai bună alegere

Inele de logodnă din aur alb cu pietre prețioase, cea mai bună alegere

Iubitori de bijuterii există din cele mai vechi timpuri. Aurul a fost de-a lungul mileniilor materialul-vedetă destinat confecționării acestora, iar strălucirea sa asemănătoare soarelui a fascinat întotdeauna omenirea.

Poate tocmai de aceea, pentru a se crea un echilibru între energia masculină și cea feminină trebuia să apară și aurul alb.

Distribuie prietenilor

Nimic mai special decât niște inele de logodnă din aur alb, acest aliaj nobil specific vremurilor noastre care pune în evidență orice piatră, fie ea prețioasă ori semiprețioasă. Pe un fundal aproape ca omătul, aceasta își mărește strălucirea culorii, fie că e vorba de diamant, safir, ametist, smarald sau rubin.

De ce inelele de logodnă din aur galben cu diamant nu mai sunt atât de cerute ca în trecut?

Probabil pentru că un diamant nu are întotdeauna o culoare albă pură. Uneori prezintă ușoare umbre pe care aurul alb le estompează, ba chiar este în măsură ca să amplifice strălucirea pietrei prețioase.

Românii pot alege bijuterii de logodnă și căsătorie din aur alb extrem de frumoase de la Zehava, un brand extrem de apreciat în țara noastră pentru giuvaierurile pe care le realizează și comercializează la niște prețuri foarte bune.

Pot ca să își aleagă inelele preferate chiar și online, aici beneficiind de oferte extrem de atractive.

Chiar și în materie de bijuterii, dacă comanzi ceea ce îți dorești online de pe un site cu notorietate, în care ai deplină încredere, poți face o bună afacere.

Datorită nivelului ridicat al concurenței din online și al lipsei de cheltuieli specifice magazinelor tradiționale, (chirii, salarii, utilități), prețurile articolelor propuse clienților sunt mult mai accesibile, iar modelele dintre care ei pot alege mult mai numeroase.

Deoarece Zehava are și magazin tradițional, se poate face inițial o vizită acolo pentru a verifica prin propriile simțuri calitatea produselor și, mai apoi, se pot comanda bijuteriile dorite, dacă nu se dorește ceva personalizat, online.

Poți descoperi acolo inele de logodnă unicat create manual de către Daniel Teashala, cu pietre prețioase din toate colțurile lumii. Safire, smaralde, tanzanite și diamante.

Un inel de logodnă cu smarald, o alegere inspirată

Smaraldul este în prezent lider printre pietrele prețioase, fiind situat imediat după diamant. Doar că are un preț un pic mai accesibil.

Potrivit legendei, Afrodita, zeița frumuseții, purta un inel cu smarald. Acesta este motivul pentru care inelul de aur alb cu smarald este un dar minunat pentru o logodnică. O asemenea bijuterie nu va fi doar o mărturie a unei promisiuni de căsătorie, dar  și un simbol al iubirii eterne și al  armoniei în cuplu.

Aurul alb ce este o combinație de aur galben,  platină, paladiu, argint etc., este o bază excelentă pentru smaralde, deoarece pune în evidență extraordinar de bine frumusețea acestor pietre prețioase superbe.

Inelul de logodnă confecționat din aur alb cu smaralde este o bijuterie elegantă de purtat toată viața, chiar și alături de verighetă. Nu va ieși din modă, iar peste decenii va putea să fie lăsată moștenire copiilor sau nepoților, care se vor bucura la rândul lor de această minunată bijuterie de familie.