INML, pe cale de a-i da dreptate criminalului Dincă. Două crime! Între timp, șefi din poliție se pensionează în viteză

Cercetările și rezultatele oficiale comunicate de DIICOT confirmă că Gheorghe Dincă a spus adevărul, afirmând că resturile umane din pădurea de lângă Caracal sunt ale altei fete, nu ale Alexandrei, ci ale ”fetei din mai”. El omora pe luni, iar omorârea Luizei, al cărei nume nu-i era cunoscut, era făptuită în mintea lui în altă lună. Cercetările arată că Luiza a fost ucisă în aprilie.

Unii anchetatori spun că s-a făcut o gravă greșeală, atunci când Dincă era dispus să recunoască tot: i-au fost arătate doar două poze, a Alexandrei și a Luizei. Da, a zis el, le-am omorât și le-am ars. Dacă îi erau arătate fotografiile celor 16 sau 22 de fete dispărute din zonă, cu vârste apropiate de cele ale victimelor, nu ar fi recunoscut mai mult?

Cert este că toate cercetările se opresc la muțenia ironică a asasinului. Până acum o certificare legală, de 99 la sută, este ADN-ul Alexandrei.În rest sunt căutări.

Distribuie prietenilor

Între timp șeful poliției din Olt s-a pensionat la cerere, în viteză( i s-a aprobat pensionarea în patru zile), cu o pensie care ar fi de 12 000 lei lunar. Soția lui, tot comisar șef în zonă, s-a pensionat și ea. Pensionarii din poliție, scoși la pensie la vârste de puțin peste 40 de ani, sunt protejați printr-o lege scoasă pe repede de Dragnea și Tăriceanu, de orice imixtiune informativă asupra salariului sau pensiei. Sunt secrete de stat.

D. Dumitru, AMPress