InstaFood, cel mai nou concept de restaurant de tip fastfood din Câmpina.

Instafood farfurie

În timp ce tot mai multe afaceri din sectorul HORECA își închid porțile, doi antreprenori locali curajoși, au ales să investească într-un restaurant de tip fastfood. Au studiat cu atenție segmentul HORECA din Câmpina, astfel au descoperit că au capacitatea necesară pentru a construi de la zero o nouă experiență culinară pentru campineni.

InstaFood își propune să ridice standardele și să ofere campinenilor un loc unde pot degusta cu adevărat o shaorma.

Meniul InstaFood are influențe culinare turcești, dar și grecești. Mai mult, la InstaFood poți găsi preparate culinare care îi pot satisface chiar și pe cei mai gurmanzi dintre noi. Din acest motiv, în meniu puteți găsi preparate inspirate și din alte bucătării internaționale.

Pe lângă delicioasă noastră shaorma, va recomandăm să încercați fructe de mare, hamburgeri, frigărui de pui și vită, cotlete de berbecuț, mușchi de vită, crispy strips, prăjituri, iar pe restul preparatelor va invităm să le descoperiți chiar voi!

Pentru că ne dorim să ajungem și la cei mai grăbiți dintre noi, o parte din meniul InstaFood cuprinde produse nepreparate, pe care le poți lua la pachet și le poți găti chiar în propria ta casă.

După deschidere, InstaFood își propune să investească și într-un serviciu de livrare premium.

Ne vedem la InstaFood!

Parteneri