A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Iohannis, convins că moţiunea va trece și a cerut noului guvern să pregătească alegerile şi bugetul

1 127

Aflat la Iaşi, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, în faţa liberalilor,  că moţiunea va trece săptămâna viitoare, iar noul guvern, în care PNL trebuie să se implice cu toată responsabilitatea, are sarcina imadiată de a pregăti alegerile şi bugetul pentru anul viitor. Preşedintele a spus că va fi un guvern de tranziție.

„Avem nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidenţiale, care va construi şi va promova bugetul naţional pentru anul viitor. Este foarte dificil, deja ministrul de Finanţe în funcţie a recunoscut ca a gafat. Deci trebuie foarte multe lucruri reparate, trebuie organizate alegeri locale, trebuie organizate alegeri parlamentare şi, dragii mei, ca să ne fie tuturor foarte clar şi să vă fie foarte clar – eu aştept implicare maximală, totală, eficientă, de bună credinţă din partea Partidului Naţional Liberal pentru a trece această perioadă de tranziţie”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Iohannis a întrebat retoric dacă la Iași a fost construit acel spital regional și dacă da, unde e. A criticat masiv PSD, responsabil – nefăcând nimic în intrastructură  – chiar și pentru nefericit accident de azi din Ialomița unde și-au pierdut viața zece oameni, iar alții sunt grav răniți. Lipsa șoselelor omoară oameni, iar corupția ucide și ea.

Profitând că este Ziua Educației, Iohannis a spus că România are șansa de a fi o țară puternică prin educație, pe care același PSD a pus-o pe butuci. Discursul președintelui la Iași, care s-a declarat ”moldovean”, atât el și soția Carmen, a fost împănat cu promisiuni electorale. Noul guvern, după căderea PSD, va face acea autostradă care să scoată moldovenii din primitivismul drumurilor abandonate, redându-le încrederea într-o  România europeană și civilizată.

C. Zamfir, AMPress

loading...
1 Comentariu
  1. Dorina Avramut(Chirila) spune

    Citind materialul „Iohannis, convins că moţiunea va trece și a cerut noului guvern să pregătească alegerile şi bugetul”, in minte mi-a venit Pilda bogatului caruia i-a rodit tarina ( Luca 12:16-21), dar mai ales replica pe care i-o da Dumnezeu acestuia :””Nebunule! Chiar in noaptea aceasta ti se va cere inapoi sufletul; si lucrurile pe care le-ai pregatit ale cui vor fi?”.
    Drept urmare , vazandu-i siguranta de sine , presedintelui Iohannis i-as adresa urmatoarea intrebare :

    Domnule presedinte , in cazul unui cutremur major in Bucuresti , sistemul de alimentare cu gaze se opreste automat ? Si , daca DA, cum va fi facuta depresurizarea retelei pe noduri astfel incat multi dintre cei aflati acolo in cetate sa nu sara in aer arzand de vii aidoma unor sobolani , fie ei si membri ai marii grădini a prezidențiabililor ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult