• Home
  • Prima
  • Iohannis, despre plângerea penală pe care PSD o va face lui Cîţu: Este mai nou un hobby al unora de a mă acuza, de a acuza Guvernul

Iohannis, despre plângerea penală pe care PSD o va face lui Cîţu: Este mai nou un hobby al unora de a mă acuza, de a acuza Guvernul

Klaus Iohannis a declarat că este de acord cu plafonarea prețului la energie şi a ironizat anunţul partidelor de a face plângere împotriva lui Florin Cîţu.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, întrebat despre plângerea penală pe care liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că o va face lui Florin Cîţu din cauza alocărilor pentru administraţiile locale, că „este mai nou un hobby al unora de a mă acuza, de a acuza Guvernul de tot felul de lucruri” şi că acestea „sunt tactici de poziţionare în vederea consultărilor şi formării unui nou Guvern”.

„Este mai nou un hobby al unora de a mă acuza, de a acuza Guvernul de tot felul de lucruri. Sunt tactici de poziţionare în vederea consultărilor şi formării unui nou Guvern. Sunt convins că Guvernul şi premierul Cîţu fac lucrurile exact aşa cum e legal şi corect. Nu am niciun fel de emoţii în această chestiune. Pe de altă parte, e clar că acum în pragul iernii, anumite autorităţi au nevoie de sprijinul Guvernului şi sunt convins că în această perspectivă au fost făcute alocările. Că unii şi alţii nu sunt mulţumiţi probabil e expresia unei frustrări pentru că nu ei sunt acolo la cheia banilor, dar am discutat cu premierul Cîţu şi am primit asigurări că aceste alocări vor fi făcute în corelare cu nevoile autorităţii locale respective”, a declarat Klaus Iohannis la vizita de joi de la Centrala Nuclearoelectrică de la Cernavodă (CNE) cu ocazia aniversării a 25 de ani de la punerea în funcţiune a Unităţii 1, potrivit rtv.net.

Parteneri