• Home
  • Prima
  • Iohannis, după incendiul din Neamț: Ne arată încă o dată de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România

Iohannis, după incendiul din Neamț: Ne arată încă o dată de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România

Klaus Iohannis 1

Klaus Iohannis a avut o nouă reacție după incendiul petrecut la Spitalul Județean Neamț. Președintele a făcut declarații la ieșirea din biserică.

„Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la Spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică, unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun? Condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit însănătoșire grabnică! Este foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu, pentru a evita în viitor situații similare și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată, dacă a fost nevoie, de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România”, a spus șeful statului, potrivit digi24.ro.

Întrebat de un jurnalist dacă s-ar putea repeta o astfel de tragedie și în alte părți din țară, președintele României a răspuns: „Doamne ferește! Dar cred că echipele care au mers acolo să verifice cauzele acestui incendiu vor comunica imediat ce se află exact mersul lucrurilor și este clar că trebuie trase învățămintele de aici, pentru a preveni astfel de accidente în alte părți”.

Parteneri