Iohannis, în ținuta de Top Gun, a detronat-o pe Carmen. Un disegner (femeie) îl trage însă de urechi

 

Devine președintele Iohannis al doilea Petre Roman, cel care cucerise Apaca, confiscând inima croitoreselor? Klaus Iohannis a surprins, vineri, la baza militară „Mihail Kogălniceanu”. Costumația sa cu ochelari de soare, pantaloni albi și sacou, a trimis la comparații gen Tom Cruise în rolul din „Top Gun” sau Arnold Schwarzenegger din seria „Terminator”. Designerul Clara Rotescu îl critică însă pe președinte pentru un detaliu care inițial nu a fost văzut. Președintele și-a scos la un moment dat sacoul, rămânând într-o cămașă cu mâneca scurtă. Greșeală gravă, zice designerul: și-a dat jos sacoul în timpul vizitei și s-a afișat într-o cămașă cu mânecă scurtă, ceea ce este nerecomandat de codul vestimentar al demnitarilor.
Clara Rotescu. a comentat însă sâmbătă că ținuta cu sacou gen Top Gun a președintelui ”a făcut ravagii în rândul femeilor” și consideră că șeful statului a devenit astfel „al doilea Petre Roman revival în lumea politicii românești”.
„Cert este că ținuta cu sacou gen Top Gun a făcut ravagii în rândul femeilor”, a declarat Clara Rotescu, citată de Agerpres. Alții spun că oricum, după Ion Iliescu, Traian Bîsescu și chiar Emil Constantinescu, sibianul ajuns la Cotroceni e ”singurul care are ținută de președinte de țară și nu ți-e rușine cu el în lume”. Cert e că, prin opiniile pro și contra, ținuta președintelui – monoton până acum în privința hainelor – a făcut vâlvă. Până acum doar Carmen Iohannis, soția președintelui, e fost ținta observațiilor în privința vestimentației, cele mai multe fiind critice.
AMPress