Iohannis, invitat de Trump, în SUA

 

Președintele Klaus Iohannis va efectua în perioada 19-20 august o vizită la Washington D.C., la invitația președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.

„Astfel, marți, 20 august, va avea loc, la Casa Albă, întrevederea oficială a Preşedintelui României cu Președintele Statelor Unite ale Americii.
Cu prilejul întrevederii, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Donald J. Trump vor discuta despre întărirea și dezvoltarea în continuare a Parteneriatului Strategic puternic și dinamic dintre România și Statele Unite ale Americii, în toate dimensiunile sale, inclusiv în plan securitar și economic”, arată comunicatul citat.

Distribuie prietenilor

Președintele României va evidenția, și cu această ocazie, faptul că țara noastră va continua să fie un partener strategic solid și un aliat responsabil și de încredere al Statelor Unite ale Americii, una dintre prioritățile politicii externe a României fiind consolidarea relației transatlantice și a securității spațiului euroatlantic, se mai arată în comunicat.

AMPress