A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Iohannis nu pleacă la Bruxelles: ”Eu sunt preşedintele României şi vreau să rămân preşedintele României, şi nu al Consiliului European”

0 1.109

Klaus Iohannis a lămurit, sâmbătă,  situația duplicitară legată de posibila sa candidatură la președinția Consiliului European. Nu vreau să fiu, a spus el, decât președintele României fiindcă în țară ”mai sunt multe de făcut”, a spus Iohannis la ceremonia de decernare a medaliei de onoare a FDGR.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Domnul deputat Ovidiu Ganţ, în laudatio (…) a menţionat că sunt persoane importante, şi în ţară, şi în Europa, care m-ar vedea într-o poziţie de conducere într-o instituţie europeană. Şi vreau să spun aici, acum, public: eu sunt preşedintele României şi vreau să rămân preşedintele României, şi nu al Consiliului European, pentru că mai sunt (…) multe de făcut şi sunt dispus să rămân implicat”, a spus președintele Iohannis.

C. Zamfir, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult