Iohannis se întreabă dacă PSD mai poate guverna

Președintele Klaus Iohannis, prezent joi, la Craiova, la Fabrica Ford, a dialogat cu presa și s-a întrebat dacă PSD, dărâmându-și un nou guvern, mai este capabil de exercițiul guvernării.
” Dacă și acest Guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să-mi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze, a spus președintele Iohannis. Deocamdată nu suntem în această situație…Un guvern de tehnocrați nu este o soluție pe termen mai lung. Asta am spus-o și atunci când am instalat un guvern tehnocrat, care la momentul acela a fost o soluție rezonabilă. Acum suntem la puțin timp după alegeri, avem un partid care a câștigat alegerile. Acum nu are decât să performeze, orice altceva sunt discuții puerile care nu-și au rostul. Cine a câștigat să-și facă treaba, să guverneze, să producă rezultate”, a adaugat președintele.
Prietenia dintre Dragnea, liderul suprem al coaliției de guvernare, cu premierul Tudose, indiferent de soluțiile de moment, s-a stricat cu totul, pe rețeta dărâmării relației cu celălalt premier, Grindeanu, propus de același. O relație foarte bună a avut-o și cu Ponta.
C. Zamfir, AMPress