• Home
  • Prima
  • IONUȚ, UN TÂNĂR MILITAR, A MURIT FIX DE ZIUA LUI! În loc de ”La mulți ani!”, colegii rostesc ”Dumnezeu să-l odihnească!”

IONUȚ, UN TÂNĂR MILITAR, A MURIT FIX DE ZIUA LUI! În loc de ”La mulți ani!”, colegii rostesc ”Dumnezeu să-l odihnească!”

soldat 1

Ionuț Marinescu a murit chiar de ziua lui, la 36 de ani, de sărbători.

Tânărul militar activa pe fregata Regele Ferdinand. Cel care a anunțat decesul a fost Dănuț Albu, președintele Ligii Militarilor Profesioniști.

„Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand” ne-a părăsit… Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm «La multi ani»…. A lăsat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterană era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru … Fetiţa s-a făcut bine„, a scris caporalul Dănuţ Albu pe contul personal de socializare.

Suspect de hepatită, Ionuț Marinescu ar fi fost la control la mai multe spitale. Într-un final, după ce le-a spus apropiaților să se simte bine, a murit în urma unui stop cardiac, la Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

Sursa HOprea.ro

Parteneri