AM Press Logo
Muzeul Pietrei

ÎPS Teodosie: Îmi caut niște avocați foarte serioși. Cum să nu ajung eu la peșteră în ziua Sfântului Andrei?

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, spune că va face toate demersurile pentru ca pelerinii să poată merge la peștera Sfântului Andrei în 30 noiembrie. El a făcut declarația în contextul în care prefectul județului Constanța anunțase că vor putea merge acolo doar locuitorii comunei Ion Corvin, pe baza cărții de identitate

În acest context, ÎPS Teodosie a spus că nu va fi de acord cu o asemenea restricție și că va căuta avocați care să îi susțină cauza.

“Eu voi începe demersurile, îmi caut niște avocați foarte serioși, pentru că, nu putem să fim împiedicați să mergem la vatra noastră părintească, la originea noastră spirituală. Vom ține toate regulile, este un loc atât de larg acolo.

Cum să nu ajung eu la peșteră în ziua Sfântului Andrei. Este imposibil! Și cum să nu ajungă constănțenii acolo? Dar, eu cred că pot să ajungă toți românii.

Eu voi face toate demersurile. De azi într-o săptămână când ne vedem trebuie să avem deja…. vom merge chiar să ne susținem drepturile noastre de închinători, în instanță. Eu nu mă mulțumesc cu niște restricții care n-au logică și care ne restrâng drepturile noastre de închinători”, a spus IPS Teodosie, potrivit digi24.ro.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!