AM Press Logo
Muzeul Pietrei

ÎPS Teodosie: Pandemia de COVID nu a existat în realitate

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, vine cu un nou mesaj controversat înainte de Crăciun. Înaltul prelat a spus că pandemia de COVID n-a existat.

Cunoscut pentru poziția sa anti-vaccin, pentru slujbele ținute în perioada restricțiilor sanitare și, mai recent, pentru ancheta DNA în care este suspectat de cumpărare de influență, Teodosie spune acum că a refuzat să se vaccineze pentru că de campania de imunizare “s-au ocupat politicienii, nu medicii”.

“Lăsăm în urmă un an care a avut și bucurii, și greutăți și multă zvonistică și multe lucruri care se lămuresc. Așa-zisa pandemie (…) nici n-a fost. A fost doar presupusă.

Iată, nu mă așteptam așa de repede să se dezvăluie aceste forțări de pandemie, care au dus la niște privilegii pentru unii și la niște necazuri pentru alții

Mă refer la judecata care e acum. Se descoperă aceste lucruri, în toată lumea, nu numai în țara noastră”, a spus el, în contextul în care fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă sunt anchetați de DNA în dosarul achiziției de vaccinuri de un miliard de euro, notează antena3.ro.

Teodosie este, la rândul său, cercetat pentru cumpărare de influență, după ce ar fi promis drept comision suma de 160.000 lei unui pretins om de afaceri, după ce acesta s-a oferit să acceseze o finanțare de 800.000 lei pentru construcția, respectiv modernizare a bisericilor ce țin de arhiepiscopia Tomisului.

În acest caz, arhiepiscopul a ales să fie extrem de rezervat.

El a spus la Antena 3 CNN că “”nu este nicio urmărire”.

“Se fac niște verificări, nu există probe, nu e nicio urmărire. Eu nu știu de așa ceva. Eu știu că nu am nicio problemă”, a declarat Teodosie.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!