• Home
  • Prima
  • Isărescu, după angajarea Vioricăi Dăncilă la BNR: Lucrează de la birou și este foarte disciplinată

Isărescu, după angajarea Vioricăi Dăncilă la BNR: Lucrează de la birou și este foarte disciplinată

isarescu 1

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a făcut primele declarații cu privire la angajarea Vioricăi Dăncilă la Banca Națională. El a precizat că Dăncilă nu a luat locul niciunui specialist din Banca Națională.

„Motivele (angajării n.r.), ca și politica de resurse umane au fost explicate pe larg de directorul resurse umane și se găsesc pe site-ul băncii. Nu am nimic de adăugat. (…) În ceea ce privește domeniul în care dânsa lucrează, n-a luat locul niciunui specialist din Banca Națională. Domeniul în care dânsa lucrează, anume economia verde, este un domeniu relativ nou și pentru dânsa și pentru oricine”, a spus Isărescu, citat de hotnews.ro.

„Nu avem absolvenți de facultate sau de orice studiu în domeniul acesta. Împreună cu colegii care formează lucrul respectiv, studiază, și probabil că în toamnă grupul respectiv va termina o lucrare, va ieși în public cu materialul respectiv”, a mai precizat Mugur Isărescu.

Fiind întrebat dacă lucrează de acasă sau de la birou, el a spus: “Lucrează de la birou și este foarte disciplinată”.

Recent, Viorica Dăncilă, fost prim-ministru şi fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a explicat că Viorica Dăncilă va lucra la Biroul Economie Verde la Banca Naţională.

Parteneri