AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Iulian Dumitrescu, cercetat pentru corupţie, susţinut de PNL Prahova pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Bogdan Nica, managerul Spitalului Judeţean, candidatul PNL la Primăria Ploieşti

PNL Prahova a anunţat, miercuri seară, că filiala judeţeană a decis să îl susţină pe Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. Candidatul PNL pentru Primăria Ploieşti este medicul Bogdan Nica, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

„Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ. Solicitarea a fost materializată şi printr-o decizie luată astăzi, 20.03.2024, în unanimitate, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova.

În același for, Bogdan Nica, directorul Spitalului Județean De Urgență Constantin Andreoiu Ploiești, a fost votat drept candidatul PNL la Primăria Municipiului Ploiești.

Printre argumentele aleşilor locali de susținere a candidaturii lui Iulian Dumitrescu se numără performanta fără precedent a acestuia in atragerea de fonduri europene, valoarea totală a proiectelor contractate în ultimii trei ani şi jumătate depăşind suma de trei miliarde de euro,de zece ori mai mare decat in mandatul anterior.

De asemenea, au fost demarate lucrările la centurile ocolitoare de la Comarnic, Azuga-Bușteni, Păulești și Mizil, reabilitarea extinderii reţelelor de apă şi canal în 42 de localități din județul Prahova, înființarea rețelei de gaze naturale în 9 localități de pe Valea Slănicului, dar şi investițiile fără precedent la Spitalul Judeţean de Urgență Constantin Andreoiu Ploieşti, condus de Bogdan Nica”, precizează comunicatul transmis de PNL.

„Sunt proiecte importante și mari aşa cum nu au existat nicicând după Revoluţie. Pentru toate, am muncit mult și greu, împreună, în echipă. Ele au fost posibile datorită unei colaborări bune şi eficiente între unităţile administrativ teritoriale şi Consiliul Judeţean condus de Iulian Dumitrescu. În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe. Judeţul nostru are nevoie de continuitate”, se arată în scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova.

În opinia semnatarilor scrisorii, Iulian Dumitrescu este „garanția că proiectele începute vor fi duse la bun sfârșit și că localitățile Prahovei vor continua să se dezvolte și să prospere”.

Dumitrescu este cercetat pentru corupţie într-un dosar în care şi sora sa şi soţul acesteia sunt puşi sub acuzare.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!