• Home
  • Prima
  • Jurma: Omicron ne-a propus un pact cu diavolul. Oameni buni, treziți-vă

Jurma: Omicron ne-a propus un pact cu diavolul. Oameni buni, treziți-vă

jurma 1

Cercetătorul Octavian Jurma atrage atenția că Omicron nu e așa de inofensiv precum pare, arătând că secțiile de pediatrie sunt pline, iar în Timișoara, copiii au început să fie internați în secțiile de adulți. Jurma se arată nemulțumit de atitudinea celor care decid desfășurarea cursurilor: „Nu stiu ce inseamna pentru oamenii astia o „explozie de cazuri” dar este cert Omicron nu ingrijoreaza pe nimeni pentru ca produce „doar” de 2x mai multi copii in spitale de 2x mai repede decat Delta”.

Redăm textul publicat de Octavian Jurma, pe pagina de facebook:

„In cazul copiilor. Omicron a plecat cu un handicap de 50% fata de Delta si este deja mult in fata, atat ca viteza cat si ca numar de copii aflati zilnic in spital (azi 749, cu 50% peste varful valului Delta).
Noroc ca Omicron „nu va produce o explozie de cazuri Omicron in mod deosebit la copii, dupa ce revin toti elevii la scoala”, ca daca ar fi produs o explozie de cazuri ma gandesc ca s-ar fi impacientat careva acolo la Palatul Victoria sau Palatul Cotroceni.

Nu stiu ce inseamna pentru oamenii astia o „explozie de cazuri” dara este cert Omicron nu ingrijoreaza pe nimeni pentru ca produce „doar” de 2x mai multi copii in spitale de 2x mai repede decat Delta.
Omicron este de altfel asa de „foarte blanda”, incat in Timisoara spitalele de pediatrie sunt pline si copiii au inceput sa fie internati si in sectiile de adulti.

Nu e de mirare ca politica asta de scoala cu pretul vietii [copiilor, parintilor si profesorilor] garanteaza ca orice copil vulnerabil va avea o confruntare pe viata si pe moarte cu virusul SRAS-CoV-2.

Cel mai trist este ca varianta Omicron ne-a propus un pact cu diavolul:
„Va slabesc un pic pe voi adultii, dar ma lasati sa ma infrupt din copiii vostri”.
iar noi:
„Super, stai ca deschidem scolile mai repede, sa nu obosesti prea tare domnul virus si nu le inchidem decat atunci cand vei umple spitalele cu adulti.”
Oameni buni, treziti-va si uitati-va in sus. Omicron nu e un „vaccin natural”!
Daca vaccinul ar baga 700 de copii spital in total ati da foc la Parlament si ati spanzura medicii in strada.
„Vaccinul natural” tine 700 de copii pe zi in spital si il proslaviti ca sfarsitul pandemiei!
Nici macar nu mai sunt revoltat, doar foarte dezgustat si obosit…
Vaccinati-va copiii oameni buni, nu-i lasati pe seama virusului, ca virusul nu e prietenul tau si nici al copilului tau ci dusman nemilos ii este.
Vaccinati-va si voi daca sunteti parinti. Sunt deja mai multe studii care arata ca vaccinarea reduce mult riscul de infectare al copiilor, mai ales daca aveti un copil care nu poate fi vaccinat.
Iar politicienii infasurati in steag si crucea in mana nu pe Dumnezeu slujesc cand va indeamna sa va infectati pe voi si pe copiii vostri.
NOTA: Felicitari organizatiilor de elevi care au luat constant o atitudine corecta si mult mai matura decat adultii de la care avem pretentia sa invete ceva mai mult decat carte in aceasta perioada”.

AMPress

Parteneri