• Home
  • Prima
  • Jurnalista care a protestat în direct la televiziunea rusă: Am ajuns să iau tranchilizante, familia mă acuză că le-am distrus viitorul

Jurnalista care a protestat în direct la televiziunea rusă: Am ajuns să iau tranchilizante, familia mă acuză că le-am distrus viitorul

jurnalista rusia

​Marina Ovsiannikova, jurnalista care a protestat în direct la una din cele mai mari televiziuni ruse, Pervîi Kanal, vorbește într-un interviu despre viața ei de după gestul contestat de unii și aplaudat de alții.

Ea spune într-o discuție cu germanii de la Der Spiegel că în prezent trăiește ascunsă pe la prieteni, iar familia îi reproșează că le-a distrus tuturor viitorul.

”Sunt la prieteni, mă ascund. Am în mine o cantitate mare de stres și asta nu va dispărea curând. Viața mea s-a schimbat pentru totdeauna. Atât fiul meu, care are 17 ani, cât și fiica mea, de 11 ani, suferă. Am ajuns să iau tranchilizante. Ceea ce am făcut a fost o lovitură profundă pentru familie. Mama este și acum în stare de șoc, este complet distrusă. Fiul meu a fost și el foarte afectat – oricum trecea printr-o perioadă dificilă având în vedere vârsta lui. M-a acuzat că le-am distrus tuturor viitorul”, spune jurnalista, potrivit hotnews.ro.

Parteneri