Ultimate magazine theme for WordPress.

Jurnalistă, către Dragnea: „Nesimţitule… Blestematule…Sămădău de slugi”…

1 230.190
This poll has ended (since 20 hours).

Considerati inspirata intrarea ziaristilor in politica?

Nu
55.20%
Da ,daca fac politica pentru tara lor , pentru natiune , pentru fiabilitatea granitelor.
24.37%
Da
15.41%
Poate
5.02%

Jurnalista Paula Rusu a postat, pe contul său de Facebook, o replică dură la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Enervarea ziaristei a venit după ce Dragnea a declarat că drumurile din România sunt aglomerate din cauza faptului că economia a crescut foarte mult în ultimii doi ani.

Iată ce a scris jurnalista, iar textul său este distribuit cu rapiditate:

 

„ Nesimțirea lui Dragnea

Nesimțitule, sunt aglomerate fiindcă nici PSD, nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit în 30 de ani decât 300 de km de autostradă. 10 km pe an, ticălosule.

Penalule, sunt aglomerate fiindcă nu v-a interesat decât să cumpărați voturi, nu să construiți infrastructură. Acum 10 ani făceam de la Bucureșți la Tg. Mureș 5-6 ore, acum depășesc 8. Atât să fi explodat economia?

Ticălosule, sunt aglomerate fiindcă nu avem alternativă, trenurile sar de pe sine. CFR își bate joc de călători, au băgat niște vagoane pt. skiuri și biciclete (cineva deștept), dar un prost le-a scos. Se circulă pe sute de km cu limitare de viteză 30-50 km/h ca să nu ajungă în râpă. Și ne înghesuim grămadă, o țară de rămași acasă, pe șoselele cu două benzi făcute acum 70-80 de ani.

Hoț de fonduri destinate îngrijirii copiiilor, ați tăiat de la infrastructură, Brașovul așteaptă un aeroport de 30 de ani.

Blestematule, ți-ai însușit Belina, dar pentru transportul pe Dunăre n-ai făcut nimic nici când ai mânărit insula, nici când ai fost ministrul Dezvoltării. Porturile de pe malul românesc sunt o ruină, de ne uităm cu rușine la bulgari.

Intrigantule, singurul „proiect de țară” pe care l-ai promovat a fost războiul tău personal că să scapi de dosarele de hoț; un război în care ai mocirlit România.

Sămădău de slugi, n-ai făcut nimic pentru portul Constanța, cea mai mare poartă de acces a mărfurilor în România.

Putea fi egalul Rotterdamului, ai fi putut să-ți propui să faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constanţa.

Dar nu, de ce să faci autostrada în Ardeal unde te urăsc din suflet până și oamenii tăi de partid, tu, sultan de mucava, promiți drum expres Piteșți-Târgoviște, nu ți-ar fi rușine.

Dragi olteni, care-i votați pe cei din PSD, și pe voi vă duce Dragnea la sapă de lemn, ca pe toată România.

Demult nu m-a mai enervat ceva mai rău decât declarația asta. Am ajuns să urăsc să fac drumul spre părinți, în Ardeal din cauza aglomerației tot mai mari în ultimii 11 ani”.

Textul Paulei Rusu, postat, cum anunţam, pe contul său de Facebook, este o răbufnire cum rar a scris cineva în presă, indicând o revoltă care pleacă de la argumente dureroase.

Aurelia Apostol, AMPress


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

loading...

loading...

1 Comentariu
  1. Ene Constanta spune

    Draga mea ai dreptate , dar din 1989 pana acum NIMENI nu a facut nimic pentru noi,pentru tara noastra…au facut numai pentru ei…cum sa profite…cum sa faca rost de cat mai multi bani…doar atat ! Dureros….dar fff ADEVARAT !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata